|
Nu esti logat.
Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"-2#20 2007-08-18 14:26:34
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"nu trebuie neaparat sa mai faci o pauza de o luna... n-are rost. pauzele astea nu-si au rostul. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #21 2007-08-18 14:32:50
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"multumesc mult ivy.....n-am sa mai astept inca o luan Offline #22 2007-08-18 14:36:52
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"asa Just like a tattoo I'll always have you... Offline #23 2007-08-23 17:49:38
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"am si eu o intrebare: Ultima oara a fost editat de danicristea7511 (2007-08-23 17:51:03) Offline #24 2007-08-24 12:19:15
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"te rog din tot sufletul, nu mai merge la ginecolog dupa contraceptive! si revino la Mercilon, sigur ca da! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-24 14:50:17
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"Deci m-am indopat cu Essentiale forte N degeaba si cu Diane-35 . Si ce urasc eu sa iau medicamente........... Ultima oara a fost editat de danicristea7511 (2007-08-24 14:53:58) Offline #26 2007-08-24 15:17:04
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"dani, incepe cu mercilon intr-a 8a zi. nu ai nevoie de protectie suplimentara deloc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2007-08-24 15:38:05
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"multumesc frumos doctoressa Offline #28 2007-08-25 21:27:23
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"help! am facut pauza de o luna, nam mai luat marvelon, menstruatia trebuia sa imi vina in mod normal miercuri, astazi este sambata, iar inca nu mi-a venit. tot ce am observat esteca secretia are acum o culoare mai maronie, ca si cum asi fi la sfarsitul c.m. mentionez ca sunt 100% sigura k nu-s insarcinata, dar este normala aceasat intarzainere?... sau lipsa? Offline #29 2007-08-25 21:35:29
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"menstra n-o sa-ti vina neaparat cum iti venea cand luai pastilele. e normal sa se deregleze putin. daca ai secretia maronie, poate e chiar ea Just like a tattoo I'll always have you... Offline #30 2007-09-12 11:05:18
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"am si eu o intrebare : astazi trebuie sa reincep sa iau pilulele dupa acea pauza normala de 1 saptamana menstra ink nu e gata ..da stiu k se iau chiar dak nu e gata .dak maine as avea un contact sexual si pastila incep sa o iau de azi k asa sunt zilele numarate e ok da?nu exista riscul sa raman insarcinata ? si in legatura cu sanii..eu am postat o intrebare da nu a mai rasp nimeni.am pe partea inferioara a sanilor am niste dungulite rosii gen vergeturi adik sub sfarc pe partea plina a sanului...ce sunt cu ele?nu dor.dar sunt f inestetice si imi fac griji.sunt ff vizibile ce pot fi? ASTEPT REASPUNS VA ROG MULT ! Ultima oara a fost editat de mony_kdulce (2007-09-12 11:06:09) Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta,niciodata nu e geloasa,dragostea nu e laudaroasa sau increzuta,nu e nepoliticoasa sau egoista; nu se apara,dar nici nu se razbuna.. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora..dar gaseste placere in adevar... este intotdeuna gata sa ierte,sa aiba incredere,sa spere...si sa indure...orice urmeaza. Offline #31 2007-09-12 11:15:12
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"daca iei pastilele de azi esti protejata . nu ai nevoie de protectie suplimentara..si in legatura cu acele dungulite cred ca cel mai bine ar fi sa consulti un medic pentru ca daca nu ti-a raspuns nimeni inseamna ca nimeni nu stie ce ar putea fi..si sincer nici nu cred ca e foarte bine sa iti dai cu presupusul..mergi la medic.numai el iti poate spune sigur ce ai Offline #32 2007-09-12 11:15:20
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"esti protejata. mami de minuni Offline #33 2007-09-12 17:49:08
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"multumesc f mult nu trebe crema:P eu ma gandeam k e ceva grav gen cancer si altele multumesc mult:* Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta,niciodata nu e geloasa,dragostea nu e laudaroasa sau increzuta,nu e nepoliticoasa sau egoista; nu se apara,dar nici nu se razbuna.. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora..dar gaseste placere in adevar... este intotdeuna gata sa ierte,sa aiba incredere,sa spere...si sa indure...orice urmeaza. Offline #34 2007-09-12 17:49:49
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"nu e asa ca stai calma mami de minuni Offline #35 2007-09-15 23:48:16
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"as dori sa rasp lui danicristea 7511 :nu te-ai indopat degeaba cu essentiale deoarece anticoncept dau neplaceri in special ficatului si vaselor( determ trombocitoze.)nu am inteles insa problema ta cu ficatul , ai o hepatita virala cronica de la 5 ani? sau ai avut hepatita A endemica? valorile tranzaminazelor daca sunt spre limita inferioara sunt bune. Diane 35 se adminstreaza in special persoanelor care au un grad de hirsutism , adica prea mult par,pt ca ele contin un antiandrogenic ( ciproteron acetat). Mercilon contine o doza mai mica de estrogeni astfel ca din pct de vedere al reactilor adverse este mai bun. si inca ceva Diane 35 nu se mai folos in SUA de cativa ani buni. Offline #36 2007-09-15 23:54:29
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"pentru monk_kdulce: am pt inceput o intrebare : esti mai plinuta? acele dungi rosii pot fi vergeturi violacee care apar in afectiunile endocrinologice gen SDR CHUSHING, sau se datoreaza obezitatii. intarzieri ale ciclului pot fi legate de nivelul cortizolului din sange, care e responsabil si de vergeturile violacei Offline #37 2007-09-15 23:57:51
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"am 2 intrebari pt doctoressa: ce studii ai/aveti? de ce esti/sunteti impotriva ginecologilor? Offline #38 2007-09-16 00:03:02
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"doctoressa a absolvit facultatea de medicina si nu este deloc impotriva ginecologilor acolo unde este treaba lor.. dar pe partea de planificare este mai potrivit un medic de planning! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|